Aplicatii mobile

Aplicatii mobile

ViewRanger

View Ranger este una din aplicațiile ce iti poate fi de mare ajutor, atunci când vrei sa pleci intr-o călătorie, drumetie, expediție. Poți înregistra, crea, importa track-uri GPS, lua puncte GPS in locurile in care ti se par de interes, poți partaja cu utilizatori din întreaga lume experiența avuta in drumetie, si mai nou, … Read more »


Meteoblue

Este imposibil, ca atunci cand pleci intr-o drumetie sa nu arunci un ochi pe vremea care se anunta pentru zilele care ti le-ai programat sa urci pe munte. Din gama variata pe care ne-o ofera site-urile de specialitate, unul este si site-ul celor de la Meteoblue. Pe acest site gasim informatii din majoritatea masivelor … Read more »


Map Plus

In ultima perioada aplicatia mobila Map Plus a devenit una profesionista si foarte utila, de aceea o folosesc mai mereu atunci cand plec pe munte. De la inregistrari, importuri de track-uri, adaugarea de puncte GPS (in care putem adauga notite, poze), masurari distante, editare linii, poligoane, exporturi … Read more »


Maps 3D

Aplicatia Maps 3D este una din aplicațiile de care ai nevoie atunci când vrei sa explorezi muntele. Cu opțiunile puse la dispozitie de dezvoltator ne putem localiza, putem planifica un traseu, înregistra un track GPS, importa date in format GPX, colecta date, salva o porțiune de harta pentru utilizarea … Read more »