Explorand Muntii Retezat

Explorand Muntii Retezat

Muntii Retezat iarna – Vf Peleaga

Retezatul era unul dintre munții cu altitudini de peste 2500 de metri in care nu ajunsesem iarna. Distanța si accesul greoi in masiv ii face mai scump la vedere, mai ales pe timp de iarna. Anul asta nu vream sa-l ratez. Cu planul deja facut de ceva timp, doar vremea mai reprezenta un impediment. Dar toate parca erau făcute … Read More »


Retezat – Tinutul Lacurilor

Dupa 4 ani de zile revenim in Munții Retezat, munti considerați de noi ca fiind cei mai frumoși din țara noastră. Cu planul bine definit de ceva timp, ne îndreptam spre localitatea Carnic de unde aveam sa pornim aventura in mini vacanța de Rusalii. Zona de acces este una dintre cele mai facile si probabil cea mai căutată. … Read More »


Retezatul Nordic

Este greu de spus care este cel mai frumos masiv de la noi din tara, dar de fiecare data cand ma gândesc la Masivul Retezat, parca ceva ma cheamă acolo. Împlinisem 2 ani de cand numai ajunsesem in Retezat, cam mult, asa ca numai era timp de pierdut si am pus planul la bătaie. Eram in aceeasi formula, eu si Gabi, si in aceasi perioada. Tura pe care o planificasem era pe partea de nord, pe o … Read More »